Воскресенье, 28.04.2024
Мафия Клуб: Закрытый клуб
Меню сайта
Категории раздела
Просування сайту [18]
Мини-чат
500
Наш опрос
Затрудняет работу
Всего ответов: 0
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2015 » Июль » 15
Ранжируванням в застосуванні до пошукових систем називають сортування сайтів в пошуковій видачі. Як правило, існує безліч факторів для ранжирування, серед яких можна відзначити рейтинг сайту, кількість і якість зовнішніх посилань, релевантність тексту до пошукового запиту і багато інших, на підставі яких пошукова система формує список сайтів в пошуковій видачі.

Ранжирування сайту в пошуковій видачі залежить від безлічі факторів. Алгоритм ранжирування того чи іншого пошукача змінюється в процесі його функціонування.

Зокрема, один з механізмів ранжирування — це так зване посилальне ранжування, фактично представляє собою перенесення механізму підрахунку індексу цитування світу з наукових публікацій у всесвітню павутину (індекс цитування веб-сайтів). Цей вид ранжирування використовується всіма великими пошуковими системами.

На сьогодні ранжування сайтів формується виходячи з корисності користувачам сайту. Тобто крім використання прийомом ... Читать дальше »
Категория: Просування сайту | Просмотров: 373 | Добавил: GBV | Дата: 15.07.2015 | Комментарии (0)

Сторінка результатів пошуку (англ. Search engine results page, SERP) або пошукова видача — веб-сторінка, що генерується пошуковою системою у відповідь на пошуковий запит користувача.

На сторінці результатів пошуку в сучасних пошукових системах можна виділити кілька областей:

органічні пошукові результати — основна частина видачі;

контекстні оголошення (платні посилання) — невеликі фрагменти тексту, які розміщуються в результатах пошуку на платній основі. Це один з основних способів монетизації для пошукової системи;

шорткаты (one-box'и, колдунщики тощо) — область перед основними результатами пошуку, де може бути поміщений готовий відповідь на запит, корисна інформація чи посилання, або запропоновано виправлення помилок у запиті;

пов'язані запити — переформулювання і уточнення введеного запиту, схожі на нього запити;
елементи керування:

поле введення пошукового запиту, можливість автом ... Читать дальше »
Категория: Просування сайту | Просмотров: 354 | Добавил: GBV | Дата: 15.07.2015 | Комментарии (0)

Цілісність інформації (також цілісність даних) — термін в інформатиці (криптографії, теорії телекомунікацій, теорії інформаційної безпеки), що означає, що дані не були змінені при виконанні якої-небудь операції над ними, будь то передача, зберігання і відображення.

В телекомунікації цілісність даних часто перевіряють, використовуючи хеш-суму повідомлення, обчислену алгоритмом MAC (англ. message authentication code).

У криптографії та інформаційної безпеки цілісність даних (у широкому розумінні) — це збереження даних в тому вигляді, в якому вони були створені. Приклади порушень цілісності даних:

спроба зловмисника змінити номер запису в банківській транзакції, або спроба підробки документа;

випадкове зміна інформації при передачі або при несправній роботі жорсткого диска;

спотворення фактів засобами масової інформації з метою маніпуляції громадською думкою.

У теорії баз даних, цілісність даних означає коректність даних та ї ... Читать дальше »
Категория: Просування сайту | Просмотров: 1055 | Добавил: GBV | Дата: 15.07.2015 | Комментарии (0)

FTP (англ. File Transfer Protocol — протокол передачі файлів) — це стандартний протокол, призначений для передачі файлів по протоколу TCP мереж (наприклад, Інтернет). Використовує 21е порт. FTP часто використовується для завантаження веб-сторінок та інших документів з приватного пристрою розробки на відкриті сервера хостингу.

Протокол побудований на архітектурі «клієнт-сервер» і використовують різні мережеві з'єднання для передачі команд і даних між клієнтом і сервером. Користувачі FTP можуть пройти аутентифікацію, передаючи логін і пароль, відкритим текстом, або ж, якщо це дозволено на сервері, можуть підключитися анонімно. Можна використовувати протокол SSH для безпечної передачі, приховує (шифрувальної) логін і пароль, а також шифрувальної вміст.

Перші клієнтські FTP-програми були інтерактивними інструментами командного рядка, які реалізують стандартні команди і синтаксис. Графічні інтерфейси з тих пір були розроблені для багатьох використовуються ... Читать дальше »
Категория: Просування сайту | Просмотров: 716 | Добавил: GBV | Дата: 15.07.2015 | Комментарии (0)

Пошукова система (англ. search engine) — це комп'ютерна система, призначена для пошуку інформації. Одне з найбільш відомих застосувань пошукових систем — веб-сервіси для пошуку текстової або графічної інформації у Всесвітній павутині. Існують також системи, здатні шукати файли на FTP-серверах, товари в інтернет-магазинах, інформацію в групах новин Usenet.

Для пошуку інформації за допомогою пошукової системи користувач формулює пошуковий запит. Робота пошукової системи полягає в тому, щоб за запитом користувача знайти документи, що містять зазначені ключові слова, або слова, пов'язані з ключовими словами. При цьому пошукова система генерує сторінку результатів пошуку. Така пошукова видача може містити різні типи результатів, наприклад: веб-сторінки, зображення, звукові файли. Деякі пошукові системи також отримують інформацію з відповідних баз даних і каталогів ресурсів в Інтернеті.

Пошукова система тим краще, чим більше документів, релевантних запиту ... Читать дальше »
Категория: Просування сайту | Просмотров: 450 | Добавил: GBV | Дата: 15.07.2015 | Комментарии (0)

Консорціум Всесвітньої павутини (англ. World Wide Web Consortium, W3C) — організація, яка розробляє та впроваджує технологічні стандарти для Всесвітньої павутини. Консорціум очолює сер Тімоті Джон Бернерс-Лі, автор безлічі розробок в області інформаційних технологій.

W3C розробляє для Інтернету єдині принципи і стандарти (звані «рекомендаціями», англ. W3C Recommendations), які потім впроваджуються виробниками програм і обладнання. Таким чином досягається сумісність між програмними продуктами та апаратурою різних компаній, що робить Всесвітню мережу більш досконалою, універсальною і зручною.
Місія W3C: «Повністю розкрити потенціал Всесвітньої павутини, шляхом створення протоколів і принципів, що гарантують довгострокове розвиток Мережі».

Більш конкретна мета W3C — допомогти комп'ютерним програмам досягти здатності до взаємодії в Мережі (т. зв. «мережева інтероперабельність», англ. Web interoperability). Застосування єдиних стандартів в Мереж ... Читать дальше »
Категория: Просування сайту | Просмотров: 378 | Добавил: GBV | Дата: 15.07.2015 | Комментарии (0)

Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Июль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Copyright Mafiaclub.at.ua © 2024