Воскресенье, 28.04.2024
Мафия Клуб: Закрытый клуб
Меню сайта
Категории раздела
Просування сайту [18]
Мини-чат
500
Наш опрос
Затрудняет работу
Всего ответов: 0
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2015 » Июль » 14 » Просування сайту
23:03
Просування сайту
Просування сайту — це комплекс заходів щодо забезпечення відвідуваності сайту цільовими відвідувачами. Цільові відвідувачі — це потенційні споживачі, які зацікавлені у придбанні товарів чи послуг, представлених на певний сайті.

Одним з найважливіших етапів просування сайту є пошукова оптимізація (SEO), яка являє собою комплекс заходів щодо підвищення позиції сайту в пошукових системах, і, таким чином, дозволяє збільшити його цільову відвідуваність.

На позицію сайту у видачі пошукової системи впливає безліч факторів, які поділяються на зовнішні і внутрішні.

Внутрішні фактори визначаються самим сайтом (контентом, структурою, заголовком, кількістю та щільністю ключових слів і т. д. загалом ступенем оптимізації сайту під той чи інший пошуковий запит).

Основні внутрішні фактори:

Назва домену. Пошукові системи враховують наявність ключових слів в назві домену у вигляді трансліту, англійського слова, або російського слова в російськомовних доменів. Також враховується регіональна приналежність домену.

Заголовок сторінки. Повинен містити ключові слова. Бажано, щоб вони були в тій же формі, що й запит користувача в пошуковій системі (наприклад, якщо користувач вводить запит «великий слон», сторінка із заголовком, що містить фразу «великий слон» при всіх інших рівних умовах буде вище, ніж сторінка, в заголовку якої присутня фраза «великі слони»). Причому краще, щоб ця фраза була на початку заголовка. Рекомендується не перевищувати 60 знаків зміст елемента title.

Текст на сторінці (контент), наявність в ньому ключових слів, які користувач набирає в пошуковій системі для пошуку наданої вами інформації.
Наявність ключових слів в тексті сторінки, співвідношення кількості ключових слів до загальної кількості слів.

иділення ключових слів заголовків h1, h2,..., тегами b, strong і т. д.

Близькістю ключових слів до початку сторінки

Кількість сторінок

Загальна кількість посилань на сайті.

HTML-розмітка

Наявність в коді сторінки мета-тегів title, description і keywords.
атрибут alt картинки повинен містити ключові слова для пошуку даної картинки.

посилання повинні бути виконані за допомогою тегу <a>. Якщо посилання виконано за допомогою JavaScript, то таке посилання пошуковою системою не враховується. Якщо ви хочете, щоб вона була врахована, необхідно продублювати її звичайною HTML — посиланням.
meta name="revisit-after" content="ХХdays"

Сама розмітка повинна бути по можливості добре структурованою і без помилок.

Мета-теги в порядку важливості: title, description, keywords. Вміст тега description відображається деякими пошуковими системами як текст під посиланням на сайт у видачі (фрагментом). Також в сніппет може потрапити title або один із заголовків сторінки, на яку він посилається, в залежності від того, який текст вважатиме найбільш релевантним запиту пошуковий алгоритм. Вміст тега keywords враховується при визначенні відповідності сторінки пошуковому запиту. Щільність ключових слів вміст мета-тегу keywords у вмісті мета-тега description по можливості повинна складати 5-10 %. В значенні атрибуту description не бажано наявність більше 200 знаків. В значенні атрибуту keywords не повинно бути більше 1000 знаків. В Яндексі відображається та обліковується не більше 15 слів метатега title. Google відображає до 70 слів title, з них враховує перші 12 слів.
«Внутрішня перелінковка» — посилання між сторінками сайту.

Зовнішні фактори визначаються іншими сайтами.

Серед зовнішніх факторів просування сайту можна виділити такі, як поведінкові фактори, природність, кількість і якість посилань[2] на сайт (посилальне ранжування), PR в Google (прямо пропорційний кількості сторінок, що посилаються, їх PR, поділеному на кількість посилань з цих сторінок), індекс цитування у Яндекса (впливає в основному на позицію сайту в Яндекс-каталозі та на вартість посилання з цього сайту на інший сайт) та інші. Варто відзначити, що зовнішні фактори справляють дуже значний вплив і дозволяють обійти конкурентів навіть при більш слабкою внутрішньої оптимізації сторінок сайту.

Вплив тих чи інших факторів на позицію сайту у видачі пошукової системи досить відносно, залежить від самої пошукової системи, і змінюється з часом. Тобто те, що дозволяло зайняти провідні позиції в минулому, в майбутньому може вже не працювати. Це пов'язано як з розвитком пошукових систем з метою забезпечити найбільш зручний і простий пошук, так і з боротьбою пошукових систем проти штучного підвищення позицій сайту у видачі. На сьогоднішній день найбільш важливими чинниками є поведінкові.

Google не враховує для цілей поведінкові чинники ранжирування

Вартість просування сайту складається з одноразових і постійних витрат.

Одноразові витрати:
аналіз конкуренції
зміст сайту
складання семантичного ядра
оптимізація внутрішніх факторів
поліпшення дизайну

Постійні витрати:
поведінкові накрутки
контекстна реклама
банери
посилальний бюджет
вірусний маркетинг
оновлення контенту
перевірка позицій в пошукових системах
періодичне відстеження позицій і зміни в рекламних компаніях
написання та публікація прес-релізів і статей
Категория: Просування сайту | Просмотров: 294 | Добавил: GBV | Теги: Просування сайту | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
lign="center">


Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Июль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Copyright Mafiaclub.at.ua © 2024