Четверг, 25.04.2024
Мафия Клуб: Закрытый клуб
Меню сайта
Категории раздела
Просування сайту [18]
Мини-чат
500
Наш опрос
Смотрите видео
Всего ответов: 0
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2015 » Июль » 14 » Метатеги
23:42
Метатеги
Метатеги (англ. meta tags) — (X)HTML-теги, призначені для надання структурованих метаданих про веб-сторінці. Як правило, вказуються в заголовку (X)HTML-документа. Елемент meta приймає як мінімум чотири атрибути: content, http-equiv, name і scheme. З них обов'язковий тільки атрибут content і виключення тег revisit.

Один з варіантів застосування тега meta — вказівка HTTP-заголовків, які повинні бути відправлені клієнту до відправки самої веб-сторінки. Наприклад:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html" />

Така запис вказує, що сторінка повинна бути відправлена разом з HTTP-заголовком Content-Type: text/html. Такий заголовок вказує браузеру або іншій програмі тип відправляється документа. Тим не менш, незважаючи на те, що спочатку передбачалося, що веб-сервери будуть зчитувати метатеги всередині надсилаються клієнту веб-сторінок, і формувати HTTP-заголовки залежно від їхнього вмісту, на практиці це не реалізовано в найбільш використовуваних веб-серверах, відповідно, веб-сервери не змінюють надсилаються клієнту HTTP-заголовки, а клієнт (браузер) обробляє ці метатеги самостійно (зокрема, дані з метатегів можуть замінювати дані, одержувані з HTTP-заголовків).

Крім того, метатеги можуть використовуватися для того, щоб повідомити браузеру інформацію про документі, коли HTTP-заголовки недоступні (наприклад, якщо сторінка відкривається локально з диска, а не завантажується з веб-сервера).

У загальній формі метадані записуються у наступному вигляді: в тегу meta вказується атрибут name (ім'я) і пов'язаний із ним атрибут вміст), в якому описується який-небудь аспект веб-сторінки, наприклад, ключові слова:

<meta name="keywords" content="Мафия Клуб" />

Функції Метатегів досить різноманітні, однак на даний момент не існує їх чіткої стандартизації. Тим не менш, можна виділити кілька основних напрямів використання мета-тегів:

Метатеги здатні ідентифікувати авторство Інтернет-сторінки, її адресу, частоту її оновлення;

Метатеги використовуються для індексації пошуковими системами і створення заголовків гіпертекстових документів;

Не выводясь на екран, метатеги впливають на режим відображення Інтернет-сторінок.
Категория: Просування сайту | Просмотров: 333 | Добавил: GBV | Теги: метатеги | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
lign="center">


Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Июль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Copyright Mafiaclub.at.ua © 2024