Четверг, 28.03.2024
Мафия Клуб: Закрытый клуб
Меню сайта
Категории раздела
Просування сайту [18]
Мини-чат
500
Наш опрос
Смотрите видео
Всего ответов: 0
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Вебвізор (WebVisor) — технологія, завдяки якій можна аналізувати дії відвідувачів інтернет-сайту в режимі онлайн-відео. Скориставшись вбудованим плеєром, можна побачити точне повторення всіх дій відвідувача на сайті, як якщо б дивилися в його монітор: рухи миші, кліки, прокрутка сторінки, натиснення на клавіші і заповнення форм, виділення і копіювання тексту.

21 квітня 2011 року технологія Вебвізор інтегрована в систему аналітики в Яндекс.Метрика.

За допомогою технології Вебвізор можна переглядати такі дія користувачів на сайті:
Кліки
Натискання клавіш
Заповнення форм
Рух миші
Прокрутка сторінок
Перехід по сторінках
Виділення тексту
Копіювання тексту

Категория: Просування сайту | Просмотров: 298 | Добавил: GBV | Дата: 14.07.2015 | Комментарии (0)

«Яндекс.Метрика» — безкоштовний сервіс, призначений для оцінки відвідуваності веб-сайтів, і аналізу поведінки користувачів.

«Яндекс.Метрика» стала загальнодоступною 24 квітня 2009 року.

Лічильник «Яндекс.Метрика» працює за принципом звичайного лічильника відвідувань: JS-код — встановлюється веб-майстром на сторінках сайту і збирає дані про кожному відвідуванні.

Сервіс інтегрований з Яндекс.Діректом і Яндекс.Маркетом і дозволяє групувати відвідувачів ресурсу за кількома параметрами.

Яндекс.Метрика вимірює конверсію сайту та інтернет-реклами. При розрахунку конверсії сервіс оцінює, яка частка відвідувачів сайту досягла «мети», тобто:

— дійшла до деякої сторінки, відвідування якої можна розцінювати як досягнення результату,

— переглянула певну кількість сторінок, що є показником успішності кампанії,

— виробило певну дію (клік на кнопку, завантаження прайс-листа і т. д.).

Лічильником Яндекс.Метрики може бути зада ... Читать дальше »
Категория: Просування сайту | Просмотров: 303 | Добавил: GBV | Дата: 14.07.2015 | Комментарии (0)

Google Analytics (скорочено GA) — безкоштовний сервіс, що надається Google для створення детальної статистики відвідувачів веб-сайтів. Статистика збирається на сервері Google, користувач розміщує тільки JS-код на сторінках свого сайту. Код відстеження спрацьовує, коли користувач відкриває сторінку у своєму веб-браузері (за умови дозволеного виконання Javascript в браузері).

Безкоштовна версія не гарантує обробку більш ніж 10 мільйонів переглядів сторінок на місяць. Для подібних сайтів з вересня 2011 року пропонується використовувати Google Analytics Premium (від 150 тис. доларів США на рік), який може обробляти до 1 мільярда відвідувань.

Сервіс інтегрований з Google AdWords. Особливістю сервісу є те, що вебмастер може оптимізувати рекламні та маркетингові кампанії Google AdWords за допомогою аналізу даних, отриманих за допомогою сервісу Google Analytics, про те звідки приходять відвідувачі, як довго вони залишаються на сайті і де вони знаходяться гео ... Читать дальше »
Категория: Просування сайту | Просмотров: 279 | Добавил: GBV | Дата: 14.07.2015 | Комментарии (0)

Цільова аудиторія сайту, цільова відвідуваність, цільові відвідувачі сайту — група інтернет-користувачів, на яку сфокусовано зміст сайту; коло відвідувачів, зацікавлених в інформації, товарах або послугах, представлених на сайті. Цільові відвідувачі точно знають в отриманні якої інформації вони зацікавлені і який саме товар або послугу бажають придбати.

Виділення цільової аудиторії аудиторії сайту дозволяє точніше направити інформаційний або рекламне вплив і, як наслідок, веде до розвитку бізнесу (збільшення продажів товарів або послуг).

Розрізняють три основні групи цільової аудиторії сайту: відвідувачі, зацікавлені в одержанні інформації; відвідувачі, зацікавлені у виборі товару або послуги; відвідувачі, зацікавлені в придбанні товару чи послуги.

Будь-який сайт, крім власне цільової аудиторії, має також побічну аудиторію і випадкову. Побічної є частина аудиторії, яка приходить з пошуку по суміжних з семантичним ядром сайту запитам. Наприклад ... Читать дальше »
Категория: Просування сайту | Просмотров: 924 | Добавил: GBV | Дата: 14.07.2015 | Комментарии (0)

Хмарне сховище даних (англ. cloud storage) — модель онлайн-сховища, в якому дані зберігаються на численних розподілених у мережі серверах, що надаються в користування клієнтам, в основному, третьою стороною. На відміну від моделі зберігання даних на власних виділених серверах, придбаних або орендованих спеціально для подібних цілей, кількість або якась внутрішня структура серверів клієнту, в загальному випадку, не видно. Дані зберігаються й обробляються у так званій хмарі, яке являє собою, з точки зору клієнта, один великий віртуальний сервер. Фізично ж такі сервери можуть розташовуватися на відстані один від одного географічно, аж до розташування на різних континентах.

Клієнт платить тільки за те місце у сховищі, яке фактично використовує, але не за оренду сервера, всі ресурси якого він може і не використати.

Клієнту немає необхідності займатися придбанням, підтримкою та обслуговуванням власної інфраструктури зі зберігання даних, що, в кінцевому рах ... Читать дальше »
Категория: Просування сайту | Просмотров: 409 | Добавил: GBV | Дата: 14.07.2015 | Комментарии (0)

Соціальні закладки — веб-сервіс, за допомогою якого користувачі Інтернету можуть ділитися, творити, шукати і керувати закладками (адресами) веб-ресурсів. Ресурси соціальних закладок є своєрідним подобою ідеї закладок в браузері, які слугують для збереження посилань на сторінки, які користувач бажає відвідувати згодом. На відміну від таких закладок, соціальні закладки зберігаються на жорсткому диску машини клієнта, а на сервері в мережі Інтернет, і користувач може отримати до своїх закладок доступ з будь-якого комп'ютера, підключеного до мережі Інтернет.

Це ще одне дітище технології Web 2.0, та зростання популярності соціальних закладок очевидний. Соціальні закладки можна порівняти з веб-каталогами, але на відміну від них, в соціальних закладках адреси сайтів і окремих інтернет-сторінок додають і категоризуют самі користувачі сервісу.

Соціальні закладки володіють наступними перевагами:

вирішення питання збереження закладок при, наприклад ... Читать дальше »
Категория: Просування сайту | Просмотров: 273 | Добавил: GBV | Дата: 14.07.2015 | Комментарии (0)

Пошукова оптимізація (англ. search engine optimization, SEO) — комплекс заходів для підняття позицій сайту в результатах видачі пошукових систем по визначеним запитам користувачів з метою просування сайту. Зазвичай, чим вище позиція сайту в результатах пошуку, тим більше зацікавлених відвідувачів переходить на нього з пошукових систем. При аналізі ефективності пошукової оптимізації оцінюється вартість цільового відвідувача з урахуванням часу виведення сайту на зазначені позиції і конверсії сайту.

Пошукові системи враховують безліч параметри сайту при обчисленні його релевантності (ступені відповідності введеному запиту):
щільність ключових слів (складні алгоритми сучасних пошукових систем дозволяють проводити семантичний аналіз тексту, щоб відсіяти пошуковий спам, в якому ключове слово зустрічається дуже часто (терм. сленг «нудота»)).
індекс цитування сайту (ІЦ), який залежить від кількості і авторитетності веб-ресурсів, які посилаються на даний сайт; ... Читать дальше »
Категория: Просування сайту | Просмотров: 310 | Добавил: GBV | Дата: 14.07.2015 | Комментарии (0)

Просування сайту — це комплекс заходів щодо забезпечення відвідуваності сайту цільовими відвідувачами. Цільові відвідувачі — це потенційні споживачі, які зацікавлені у придбанні товарів чи послуг, представлених на певний сайті.

Одним з найважливіших етапів просування сайту є пошукова оптимізація (SEO), яка являє собою комплекс заходів щодо підвищення позиції сайту в пошукових системах, і, таким чином, дозволяє збільшити його цільову відвідуваність.

На позицію сайту у видачі пошукової системи впливає безліч факторів, які поділяються на зовнішні і внутрішні.

Внутрішні фактори визначаються самим сайтом (контентом, структурою, заголовком, кількістю та щільністю ключових слів і т. д. загалом ступенем оптимізації сайту під той чи інший пошуковий запит).

Основні внутрішні фактори:

Назва домену. Пошукові системи враховують наявність ключових слів в назві домену у вигляді трансліту, англійського слова, або російського слова ... Читать дальше »
Категория: Просування сайту | Просмотров: 292 | Добавил: GBV | Дата: 14.07.2015 | Комментарии (0)

Арбитражный комитет — избираемая на определённый срок группа опытных участников, призванная разрешать различные конфликты, связанные с работой в Мафия клуб, которые оказалось невозможно разрешить иными методами. Арбитражный комитет может применить любые практически осуществимые меры и санкции, которые не противоречат правилам Мафия клуб. Решения комитета принимаются большинством его членов.

В комитет входит до 7 арбитров.

Срок полномочий одного созыва Арбитражного комитета — 6 месяцев.

Минимальные условия для кандидата в арбитры:
8 месяцев стажа и 2000 правок.

Бюрократы следят за соблюдением духа этого правила (кандидатуры участников, сделавших большое количество незначительных по сути правок или имевших большие перерывы в работе, могут быть отклонены).
 
Арбитражный комитет имеет право назначать чекюзеров.

Арбитражный комитет имеет право назначать ревизоров.

членам Арбитражного комитета, не имеющим ... Читать дальше »
Просмотров: 215 | Добавил: GBV | Дата: 13.07.2015 | Комментарии (0)

Удаление страниц — техническое действие, доступное участникам с правами администратора или подводящего итоги. Администраторам также доступны просмотр удалённых версий и восстановление страниц. Удаления и восстановления фиксируются в журнале удалений. Выставлять страницы на удаление (восстановление) и принимать участие в соответствующих обсуждениях имеют право все участники.

Настоящее правило определяет общие принципы и процедуру удаления и восстановления страниц Мафия клуба; подробное изложение норм, на основе которых аргументируются обсуждения и итоги дискуссии по удалению, содержится в других правилах и руководствах. Настоящее правило действует в отношении удаления файлов в той мере, в которой оно не противоречит специфичным только для файлов положениям других правил, руководств и сложившейся практике.

Страница может быть удалена в одном из следующих случаев:

если её существование в принципе противоречит правилам Мафия клуба (н ... Читать дальше »
Просмотров: 253 | Добавил: GBV | Дата: 13.07.2015 | Комментарии (0)

« 1 2 3 »
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Copyright Mafiaclub.at.ua © 2024